Colaboratori »

Realizarea unei investiții de succes finanțată din fonduri nerambursabile presupune îmbinarea muncii mai multor specialiști. Pentru a oferi toată gama de servicii de care aveți nevoie, SC Agora Nova SRL colaborează cu societăți specializate în anumite domenii de activitate:

Juridic:

LADÁNYI - CABINET DE AVOCAT

Drakopoulos Law Firm oferă clientilor sai servicii de consultanţă şi reprezentare încǎ din anul 1992.
Societatea deţine resurse extinse şi know-how-ul indispensabil pentru a acoperi o gamă largă de servicii şi a aborda tranzacţii substanţiale şi complexe.

Mediere:

Medierea este o modalitate eficientă şi facultativă de soluţionare a conflictelor pe cale amiabilă între persoane aflate pe poziţii antagonice, cu ajutorul unei terţe persoane specializate în calitate de mediator, în conditii de neutralitate, imparţialitate şi confidenţialitate. Medierea se bazează pe încrederea pe care părtile o acordă mediatorului, ca persoană aptă să faciliteze negocierile dintre ele şi să le sprijine pentru soluţionarea conflictului prin obţinerea unei soluţii reciproc convenabile, eficiente şi durabile. Potrivit art. 2 din Legea nr. 192 din 16 mai 2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, părţile, persoane fizice sau persoane juridice, pot recurge la mediere în mod voluntar, inclusiv după declanşarea unui proces în faţa instanţelor competente, convenind să soluţioneze pe această cale orice conflicte în materie civilă, comercială, de familie, în materie penală, precum şi în alte materii.

Societatea noastră colaborează cu Ladanyi - Societate civilă profesională de mediatori şi cu Biroul de mediator Amalia Boros.

Proprietate intelectuală:

Cabinet Individual Autorizat LADÁNYI - CONSILIER ÎN PROPRIETATE INDUSTRIALĂ 

Contabilitate -

Arhitectură -